Den rene Semillon fra Lisbet og Claus i Australien er tilbage. En vin der tidligere har været meget populær, men blev senere brugt i det klassiske Bordeauxblend sammen med Sauvignon Blanc. Vi har nu overtalt Lisbet og Claus til at producere den rene Semillon igen, og den er bedre end nogensinde før.
En flot lys farve med lidt gule kanter i glasset. Duften er primært karakteriseret ved florale note, der mest af alt minder om en blomstereng om sommeren, der blander sig med lækre noter af citron, bivoks og en smule kamille.
Smagen er overraskende fyldig og fed med tanke på at vinen ikke har gennemgået fadlagring. Frugten kan bedst beskrives som en svag moden citron, der sammen med kamille og en dejlig gavmild syre giver os en lækker frisk og meget kompleks hvidvin. Den australske hvidvin, er tør, godt krydret og virkelig fyldig og den kan virkelig få mundvandet til at løbe.
Prøv den til hvidt kød, svinekød, skaldyr eller som en lækker forfriskning.
Nydes ved 8 – 10 grader.