Den perfekte vin ved middagsbordet med kraftige kødretter.
Cabernet Sauvignon er den næst mest dyrkede drue i Australien og når man smager Henley Parks bud på en vin på denne drue, forstår man godt hvorfor australierne er så glade for den.
Vinens definerende karakteristik er et flot udvalg af mørke bær, hvor det især er de solmodne solbær, der skaber den lækre oplevelse. Vinen har imidlertid fået lov til at modne en længere periode. 12 mdr. på ungarske egetræsfade, hvorfor man vil opleve en imponerende dybde, mange andre australske vine kun kan drømme om.
Henley Park Cabernet Sauvignon vil være en velkommen gæst ved et hvert middagsbord, hvor der serveres de kraftigere kødretter.
Veltilberedte bøffer, let krydrede svinekødsretter og en god hjemmelavet ragout er blot nogle få eksempler på retter, denne behagelige vin vil komplimentere. – man kan naturligvis også bare nyde et glas uden mad til, f.eks. mens man venter på grillen bliver varmet op.
Nydes ved 17-19 grader.